Quantcast

Kauno rajone esančios bendrovės „Econovus“ teritorijoje kilo gaisras

Pirmadienio rytą Kauno rajone esančios bendrovės „Econovus“ teritorijoje kilo gaisras.

Pasak Bendrojo pagalbos centro (BPC), balandžio 22 d. 05.36 val. buvo gautas pranešimas apie tai, kad Kauno rajone, Domeikavos seniūnijoje, Šakių kaime, Vandžiogalos plente, bendrovės „Econovus“ teritorijoje dega šiukšlės.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno miesto ir Kauno rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Pasak ugniagesių, dega mišrios komunalinės atliekos, sukrautos į krūvą maždaug 100 kv. m. teritorijoje. Vyksta gesinimo darbai.

„6.35 val. gaisras likviduotas, vyksta perpylimo, ardymo darbai“, – BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budinti pareigūnė.

Anot jos, žmonės gaisro metu nenukentėjo.

Kaip BNS informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė, dviejų kilometrų spinduliu gyvenantiems žmonėms išsiųsti pranešimai dėl galimos taršos.

Pasak jos, į įvykio vietą atvyko ir Aplinkos apsaugos departamento specialistai.

„Įvykio metu žmonės nenukentėjo, apdegė tik paviršinis atliekų sluoksnis. Gaisro priežastys šiuo metu tiriamos, bendradarbiaujame su įvykį tiriančiomis institucijomis. Esame dėkingi už itin greitą priešgaisrinės apsaugos pareigūnų reakciją. Gaisras buvo greitai lokalizuotas ir užgesintas“, – rašoma ELTAI bendrovės perduotame vadovo komentare.

Dėl įvykio įmonė pradėjo ir savo vidinį tyrimą. Oro taršos lygis stebimas. Pažymima, kad paslaugų tiekimas dėl šio incidento nesutriks.


Šiame straipsnyje: Kauno rajonasEconovusgaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Simas

Simas portretas
Imoniu netikrina uztersia kaip100000 golfu,bet golfukus tikrins labiau

>>>ttt \\\\\.../////

>>>ttt  \\\\\...///// portretas
>Eikit nax...i,šunauja.

pagal foto baisu

pagal foto baisu portretas
Jūs rimtai? ir čia taip XXl amžiuje? tokią įmonč su direktoriumi ir visais akcininkais tos krūvos viršuje apgyvendinti tol ol nesutvarkys. žali surūšiuoti stiklo maišai bendroj krūvoj - o Tu durneli IŠPLAUNI
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių