Quantcast

Dvigubai greitį viršijusi „VW Golf“ vairuotoja: skubu į darbą

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, praėjusią savaitę, balandžio 22-28 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksuoti 530 greičio viršijimo atvejai.

Praėjusios savaitės lakstūnė užfiksuota antradienį. Balandžio 23 d. apie 13 val. Kauno r., Poderiškių k., automobilis „VW Golf“, vairuojamas moters (gim. 1992 m.), važiavo 109 km/val. greičiu, kai leistinas važiavimo greitis yra 50 km/val. Vairuotoja pareigūnams teisinosi skubėjusi į darbą, jai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Sekmadienį apie 13.40 val. Kaune, Baltų pr., pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Opel Meriva“. Vairuotojas iškart prisipažino, jog prieš pora valandų „skanavo“ trauktinę. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,33 prom. ir surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Šeštadienį apie 18.30 val. Kaišiadorių r., Rumšiškių mstl., į pareigūnų akiratį pateko ir neblaivus vyras (gim. 1967 m.), kuris vairavo dviratį. Sustabdytasis gailėjosi tokiu savo poelgiu. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,96 prom.

Savaitgalį pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Policijos pareigūnai Kaune ir Kauno rajone, Kėdainių ir Kaišiadorių miestuose bei rajonuose patikrino daugiau nei 6,5 tūkst. transporto priemonių. Nustatyta keturiolika neblaivių vairuotojų (girtumo laipsnis svyravo nuo 0,41 prom. iki 1,24 prom.).

Iš viso per praėjusią savaitę pareigūnai nustatė penkiolika neblaivių vairuotojų (dar devynis nustatė kolegos iš kitų padalinių) ir 23 asmenis, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir kitus KET pažeidimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lol

lol portretas
Labai myli darba matyt :)

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pats vairuoju ir dažnai pastebiu, kad būtent moterys dažnai viršija greitį, ypač mieste, kalba telefonu arba įjungusios posūkį mano, kad visi aplinkui privalo sustoti ir jas praleisti.

Čia ne ta

Čia ne ta portretas
ukrainietė?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių