Quantcast

Didelė netektis statybų sektoriuje: mirė ilgametis „YIT Lietuva“ vadovas A. Butkus

  • Teksto dydis:

Antradienį bendrovė „YIT Lietuva“ pranešė, kad neteko ilgamečio įmonės vadovo Antano Butkaus. Žmogaus, palikusio didelį pėdsaką statybų pasaulyje.

„Su skausmu pranešame apie didžiulę netektį – praradome buvusį įmonės vadovą Antaną Butkų. Reiškiame nuoširdžią užuojautą velionio šeimai, draugams bei bendražygiams“, – rašoma bendrovės pranešime.

Dalijamasi ir atmintin įstrigusia A. Butkaus citata: „Iš tiesų statyba – tai labai atsakingas ir sudėtingas verslas, kur investicijos didelės ir net menkiausia klaida gali labai skaudžiai atsiliepti. Svarbiausia šiame versle – atsakomybė už kiekvieną veiksmą, už kiekvieną įmūrytą plytą.“

Įmonė primena, kad A. Butkaus vadovaujama įmonė „YIT Kausta“ įgyvendino daug stambių projektų, kurie dešimteriopai atpirko klientų investicijas ir buvo nominuoti bei pripažinti „Metų gaminiais“. Gražiausi bei sudėtingiausi bendrovės statyti objektai: laisvalaikio centras Vilniuje „Forum Palace“, PPC „Akropolis“, „Siemens arena“, prekybos centras „Banginis“, administracinis ir laboratorijos pastatas AB „Kraft foods Lietuva“, fabrikas „Trys sezonai“, duonos kepykla „Gardėsis“, prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ Kaune. Be pelno buvo rekonstruojama Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčia.  

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Va taip yra

Va taip yra portretas
Grobė,grobė tik nežinojo kad karstas kišenių neturi,kaip atėjai nuogas taip ir išeisi nuogas.

man tik idomu

man tik idomu portretas
kiek nusinese susigrobtu pinigu anapus?

Ui,

Ui, portretas
kad tik staybos visai nesustotu!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių