Quantcast

Dalis kauniečių liko be elektros

  • Teksto dydis:

Dalis kauniečių priversti laukti, kada Energijos skirstymo operatorius (ESO) pašalins gedimus ir bus atnaujintas elektros tiekimas.

Miestiečiai praneša ir apie stringantį interneto ryšį.

Vilijampolės mikrorajone nemažai vartotojų neturi elektros. ESO svetainėje dešimtimis vietų fiksuojami sutrikimai, kurie paliko šimtus kauniečių be elektros.

ESO žemėlapyje matyti, kad elektros tiekimo sutrikimai fiksuojami Linkuvos, Panerių, Varnių gatvėse, Baltų prospekte bei Neries krantinėje. Gyventojams apie sutrikimus ESO išsiuntė ir žinutes.

Interneto nuotr.

„Nustatytas elektros tiekimo sutrikimas objekte Raudondvario pl. Kaunas. Vidutinis elektros tiekimo atstatymo laikas 2 val.“, – portalui kauno.diena.lt nurodė viena kaunietė, žinutę gavusi apie 13.30 val.

Ties Sąjungos aikšte buvę kauniečiai tikino, kad ten strigo internetas. Dar neaišku, ar elektros tiekimo sutrikimai kaip nors galėjo daryti įtaką ir interneto tiekimui, tačiau sutapimas, kad sutrikimai fiksuojami būtent Vilijampolėje, iš kitų Kauno vietų kol kas tokių pranešimų nėra.

ESO atstovė spaudai Rasa Juodkienė portalą kauno.diena.lt informavo, jog elektros tiekimas buvo sutrikęs dėl vykdomų darbų.

„Vienoje Kauno transformatorių pastotėje buvo vykdomi suplanuoti darbai, kurių metu maždaug 40 min. sutriko elektros energijos tiekimas 6 tūkst. klientų. Šiuo metu elektra klientams tiekiama įprastai“, – teigė ESO atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tai kam baterkes LOHAI deda ant stogo ?! DDDD jug cia AFIORA ant AFIOROS !!!!!uz savo pinigus ir dar gadina stoga , tie VAGYS turi dar DAMOKETI !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Gal jau rusai puola ?

electritian

electritian portretas
melas, apie planinius darbus informuoja iš anksto, ir ne vieną kartą iki artėjant darbams. greičiausiaičia kas nors 110kV kabelį nukasė, gal ir ne vieną, arba tarybinių laikų kabelis šovė, eso tik babkes renka, senų kabelių eso nelabai keičia, nebent už kliento babkes
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių