Quantcast

Kaune – baikerių fiesta po atviru dangumi: pramogos, muzika ir simpatiškiausio rinkimai

  • Teksto dydis:

Tradiciškai pirmąjį gegužės šeštadienį Lietuvos kelius, miestus ir miestelius užplūsta motociklininkai – šią dieną, jau 33 metus iš eilės, jie mini oficialų motociklininkų sezono atidarymą. Kaunas – ne išimtis! Gegužės 4 d. baikerių klubai, bendruomenės, pavieniai motociklininkai ir jiems prijaučiantys kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami rinktis į Rotušės aikštę.

Šventinė programa Kaune prasidės jau renginio išvakarėse – penktadienį, gegužės 3 d., rengiamos šv. Mišios už žuvusius motociklininkus Kauno šv. Juozapo bažnyčioje, Panerių g. 72. Po mišių visi kviečiami susitikti ir pabendrauti kavinėje „14 stotelė“, Betygalos g. 14.

Į pagrindinį renginį Kaune motociklininkai rinksis gegužės 4 d. nuo 10 val. Rotušės aikštėje.

Renginį organizuoja dvi didžiausios Lietuvos motociklininkų bendruomenės: Lietuvos baikerių kongresas ir Lietuvos motociklų sporto federacija. Renginys nemokamas.

Muzikinėje renginio dalyje grupės „Elektra Band“ koncertas ir Dj Liau su geriausiomis populiariojo roko dainomis ir ritmais. Lietuvos motociklų sporto disciplinų pristatymas: „Super Moto“, „Drag“, „E-Bike“, „Trial“ motociklai. Dėmesį trauks „E-bike“ ir „Moto“ rungtys, atliekamais triukais stebins „Two Wheels Empire“ kolektyvas. Viso renginio metu miestiečiai ir renginio svečiai turės galimybę rinkti simpatiškiausią motociklą. Smalsuoliai galės apsilankyti Lietuvos kariuomenės ekspozicijoje ir kitų renginio dalyvių stenduose.

Šventė skirta tiek motociklus mėgstantiems, tiek smalsiems ar norintiems šeštadienio rytą praleisti kitaip. Renginio metu organizatoriai visus kviečia bendrauti, užduoti klausimų, pasidalyti rūpimomis temomis ar pasidomėti, ko reikia norint įsilieti į gausią motociklais besižavinčią bendruomenę.

Numatoma renginio pabaiga – 13 val. Renginio metu numatomas intensyvesnis dviračių motorinių transporto priemonių eismas Kauno Rotušės aikštės prieigose. Renginio organizatoriai prašo kantrybės, supratingumo ir tolerancijos visiems vairuojantiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gražinai

Gražinai portretas
Jei tavo "šaunuoliai" užsidarę kur nors savo garaže birbintų savo gelžgalius - niekas čia "nevemtų". O dabar - kompleksuotiems mažvaikiams trūksta dėmesio tai geriausias būdas tai pasiekt - erzinti žmones

Gražina

Gražina  portretas
Kiek čia asilo berečių, sofos ligonių susirinko "vemti", eikit ir kuo nors užsiimkite čia nesmirdėje. Baikeriai patys šauniausi žmonės, nepavydėkit jiems!

tik

tik portretas
apie kokius baikerius ir ju /baikas/ kalba kai po puse amziaus valdziagyviu vergoves tau pateikiami faktai kad tu 1 ir kas tavo netavo dziaukis siuo prietaisu ir ta atimsim taip eklinda satanystinis gobsumo sindromas /vyrusas/ ppp=0
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių