Quantcast

Studentui kulką galvoje aptiko po šūvio praėjus keturioms dienoms

21-erių metų studentas iš Brazilijos su kulka galvoje pragyveno net keturias dienas.

Apie tai praneša „G1“. Incidentas įvyko praėjusių metų gruodžio 31 dieną, kai Mateusas Facio su draugais Rio de Žaneiro valstijoje esančiame paplūdimyje šventė Naujuosius metus.

Pasak studento, jis nepastebėjo, kad kažkas šaudo, todėl nusprendė, kad į jį buvo mestas akmuo, nes pajuto, jog iš galvos teka kraujas.

„Aš išgirdau garsą, panašų į sprogimą, tik jis buvo mano galvoje. Tada žiūrėjau į priekį, niekas nieko nesuprato, o aš šaukiau „Ai, ai, ai“,  – prisimena vaikinas.

Tarp buvusių žmonių atsirado gydytojas. Jis padėjo M. Facio sustabdyti kraujo bėgimą. Studentas toliau liko linksmintis.

M. Facio net keturias dienas nežinojo, kad buvo rimtai sužeistas. Tik sausio 4-ąją jis pajuto dešinės rankos raumenų spazmus, todėl kreipėsi į ligoninę. Po tyrimo gydytojai nustatė, kad studento galvoje yra kulka. M. Facio buvo atlikta operacija.

Po jos vaikinas dvi dienas praleido intensyvios terapijos skyriuje, o dar vieną dieną ligoninėje jį prižiūrėjo gydytojai.

Nors medikai nerimavo, operacija pavyko puikiai. Pacientui nekilo jokių komplikacijų.

„Tai tiesiog neįtikėtina – pragyventi keturias dienas su kulka galvoje ir nieko nepajusti. Jis naujai gimė. Galima dukart švęsti Mateuso gimtadienį“, –  sako gydytojai.

M. Facio papasakojo, kad neseniai jis nusprendė pakeisti savo veiklą. Studentas mokėsi administravimo, tačiau mokslus metė ir įstojo į medicinos fakultetą. Vaikinas teigė, kad jis abejojo, ar teisingai pasielgė. Tačiau per laiką, praleistą ligoninėje, M. Facio suprato, kad tikrai nori tapti geru gydytoju ir išgelbėti žmonėms gyvybes.

Kulka, išimta iš nukentėjusiojo galvos, perduota policijai. Pareigūnai ištirs ir išsiaiškins, kas ir iš kokio ginklo šovė Naujųjų metų išvakarėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jeigu bumbule butu

jeigu bumbule butu portretas
nors kiek smegeno butu pamires

senis besmegenis

senis besmegenis portretas
oho,i vakuma kai istrigo,net nejaute,,,,

Benas

Benas portretas
Gerai, kad gerai baigesi.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių