Quantcast

Studentė, kurios nėštumo nepastebėjo net šeši gydytojai, pagimdė dukrą

24-erių metų studentė lankėsi pas šešis gydytojus, tačiau nė vienas iš jų nepastebėjo, kad ji nėščia. Galiausiai mergina pagimdė kūdikį.

Apie tokią neįtikėtiną istoriją rašo „Daily Mirror“.

Istorijos fakulteto studentė iš Didžiosios Britanijos Ellie Johnson papasakojo, kad per visą nėštumo laikotarpį neįtarė besilaukianti vaiko, nes jai nebuvo sutrikęs mėnesinių ciklas ir nesimatė didelio pilvo.

„Vienintelė priežastis, dėl kurios aš pradėjau lankytis pas gydytojus, buvo ta, kad jutau skausmus pilve. Aš jaučiausi nepatogiai ir man atrodė, kad storėju. Pasidariau nėštumo testą ir jis buvo neigiamas. Vėliau tą patvirtino dar šeši gydytojai“, – pasakojo E. Johnson.

Ji pridūrė, kad nėštumo neparodė nei echoskopija, nei kraujo tyrimai. Taip atsitikti galėjo dėl to, kad Ellie visą nėštumo laikotarpį gėrė kontraceptines tabletes, kurios galėjo turėti įtakos jos hormonų lygiui.

Mergina taip pat mano, kad gydytojai nepastebėjo vaiko, nes jis buvo įsitaisęs arti stuburo. Dėl šios priežasties E. Johnson beveik nedidėjo pilvas.

Ellie į ligoninę buvo atvežta, kai pajuto stiprų skausmą nugaroje ir pilve. Britė prisimena, kad tuo metu, kai  buvo apžiūrima gydytojų, ji pagimdė dukrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Elena

Elena portretas
Kad gydytojai nepastebėjo, nežinau tokio momento. Bet, kad pasigimdyti be pilvuko, žinau. 1979 metais, mano draugė pagimdė mergatę virš 3 kg. Gydytojai sakydavo, ką tu čia pagimdysi,ar kačiuką? Tuo momentu ir aš laukiausi, man reikėjo neščiosios suknelių, o ji vaikščiojo apsirengusi yliemenuotas sukneles. Skirtumas tarp mūsų buvo, kažkur apie porą mėnesių ir mano mergyte gimė smulkesnė 3 kg. Štai taip ir būna, be to, ji buvo smulkaus sudėjimo.

Hortenzija

Hortenzija portretas
Parsivežkim tuos 6 į Lietuvą - bent demografinę problemą išspręs. ;)

Piliet LR

Piliet LR portretas
Kur ritamės? Baisu
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių