Quantcast

Šešių vaikų mama vos neįgrūdo vieno iš jų į karštą orkaitę

Jungtinėse Amerikos Valstijose moterį suėmė specialiųjų pajėgų būrys dėl, kaip įtariama, žiauraus elgesio su vaikais.

Apie tai rašo WFAA.

Vasario 5 dieną Teksaso valstijos Alleno mieste specialiųjų pajėgų būrys įsiveržė į 36-erių metų Lul Top namus. Moteris buvo užsibarikadavusi palėpėje.

Suimti moterį pavyko tik tada, kai pareigūnai panaudojo ašarines dujas. Tai privertė išeiti L. Top iš namų.

Tyrimas dėl amerikietės elgesio prasidėjo dar sausio 8-ąją, kai jos kaimynai paskambino policijai dėl triukšmo. Atvykę į vietą policininkai išsiaiškino, kad tarp L.Top ir jos vyro kilo konfliktas. Jo metu moteris trenkė vyrui į galvą pagaliu. Tai matė jos šeši vaikai.

Po šio įvykio globos tarnybos paėmė iš L. Top vaikus dėl įtarimų žiauriu elgesiu. Buvo pradėtas tyrimas.

Pakalbinus vaikus, paaiškėjo, kad L. Top kartą vos neįgrūdo vieno vaiko į orkaitę. Vaiką išgelbėjo jo brolis, sugebėjęs ištraukti jį iš motinos nagų.

Maža to, visų šešių vaikų kraujyje buvo aptikta kokaino vartojimo pėdsakų. Pirminiais duomenimis, kokaino vaikams davė mama.

L. Top vertė savo vaikus ieškoti jai alkoholio ir bausdavo, jei jie to nedarydavo. Motina gąsdindavo, kad vaikams nukirs pirštus. Pas kai kuriuos vaikus nuo įpjovimų ir nubrozdinimų matėsi randai.

L. Top pateikti keli kaltinimai, jai gresia laisvės atėmimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WoWo

WoWo portretas
Isprotejusi iskrypele! Uzmusti mazai ta parazite!

Matyt \\\\\.../////

Matyt  \\\\\...///// portretas
pipirų nerado?

Vilniuj daug tokių kur iš embrionų liekanų daro vaikus

Vilniuj daug tokių kur iš embrionų liekanų daro vaikus portretas
Ir iš to gyvena. Sąrašą pradėsiu, tęskite: dvi metinės narkomanės dabar jau senyvo amžiaus eglė grabliauskaitė trusikienė, nesveika, išsigimus naminė, nedarbingas, vaidina menininke ir paskutiniu metu įsijautęs į rolę universiteto šiukšliadėžė, jai taip atrodo, yra pajuokos objektas, išdžiūvusi, lindo į žydų padugnių istoriją, iš to uždirbo, ji pati nenormali, beprotė. Toliau 1966 gimimo narkomanė iš kūno primenanti statinę su išmatomis, kliedėdavo, kad pastojus nuo šventis dvasios, nepagydoma miliuv enė, viso Vilniaus pajuokos objektas, turi vaikų tokių kaip gyvuliai, padaryti iš abortų liekanų, nuolat apsvaigusi nepamena kas ją dulkino...tęskite sąrašą ur rodykit kokie jų vaikai ir ką jie išdarinėja tie Vilniaus atliekos iš padugnių. Ne Amerikoje bėdos, Vilniuje tų išsigimusių nenormalių daugybė.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių