Quantcast

Kvailų nusikaltėlių šou: namo šeimininkai savo lovoje aptiko miegantį įsilaužėlį

Žmonės, prisižiūrėję veiksmo filmų, kuriuose apstu sėkmingai pasibaigusių misijų, vykdant nusikaltimus – vagystes, apiplėšimus, grobimus, savo jėgas kartais pamėgina išbandyti ir realybėje. Tačiau kad ir koks puikus būtų sumanymas, pasiseka ne visiems. Kai kurie jų pakliūva tiesiai pareigūnams į rankas ar užmiega nusikaltimo vietoje.

Vienas kvailiausių istorijoje apiplėšimų įvyko jau beveik prieš dešimt metų. Didžiojoje Britanijoje, Lankašyro mieste gyvenanti pensininkų pora Martinas Holtby ir Pat Dyson vieną dieną grįžo namo po atostogų ir savo lovoje aptiko miegantį įsilaužėlį Lukaszą Chojnowskį.

Tai, kad kažkas negerai, šeimininkai pastebėjo eidami link namo, kadangi pašto dėžutėje nebuvo laiškų, o ant durų kilimėlio – laikraščių.

Pora pasakojo, kad prieš išvykstant namai nebuvo itin tvarkingi, tad labai nustebo radę suplautus indus, išskalbtus drabužius ir nupirktus maisto produktus. P. Dyson prajuokino, kad nepažįstamasis, jų namuose gamindamas maistą, sudegino seną puodą.

Įsibrovėlis nepadarė nieko blogo, priešingai – padėjo namų šeimininkams susitvarkyti, be to, jiems negrasino. Tačiau policija vis tiek buvo iškviesta, o nelauktas svečias išprašytas iš namų.

Vyras prisipažino dėl įsilaužimo, jam buvo skirta dvejų metų lygtinė bausmė ir nurodyta sumokėti 200 svarų sterlingų baudą.

Kitas keistas nusikaltimas įvyko vienoje Glazgo lažybų bendrovėje. Vieną dieną bendrovės darbuotojus išgąsdino pro duris įlėkęs vyriškis su, kaip buvo manyta, ginklu rankoje.

Netrukus jį ant žemės pargriovė netoliese buvęs policijos pareigūnas. Paaiškėjo, kad ginklas – agurkas, ant kurio užmauta juoda kojinė. Įsibrovėlis Gary’is Roughas vylėsi, kad su šiuo „ginklu“ jam pavyks išsireikalauti pinigų.

Pareigūnams jį suėmus, vyras tikino, kad tai tebuvo pokštas. Tačiau teisme jis vis dėlto buvo pripažintas kaltu.

Roderame Ashley Keastas pasinaudojo pavogta SIM kortele, kad nusifotografuotų namo, kurį apiplėšė, viduje. Negana to, savo asmenuke jis pasidalijo viename socialiniame tinkle, nesuprasdamas, kad nuotrauką pamatys ir namo šeimininkų pažįstami.

Tad netrukus pareigūnai įsibrovėlį rado namuose su pavogtu „Rolex“ laikrodžiu. Jaunuolis buvo įkalintas dvejiems metams ir aštuoniems mėnesiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irute

Irute portretas
FAIN ,kokiu smagumu tik nebuna ant to margo svieto !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių